Wahoo RIVAL krijgt Muziek Widget

0
51

De Wahoo RIVAL was bij lancering een vrij beperkt horloge, maar de gemaakte belofte van Wahoo wordt ingewilligd. Ze timmeren hard aan de RIVAL en hebben slechts negen dagen geleden nog de Track Mode ingevoerd. Vandaag kwam wederom een update, nu een widget om het afspelen van muziek op je telefoon te kunnen bedienen.

Het werkt vanaf vandaag (als je je RIVAL even update) enkel nog met iOS, maar ik verwacht dat de Android koppeling niet al te lang op zich zal laten wachten. Als je muziek hebt spelen op Spotify bijvoorbeeld, dan krijg je ene extra pagina op je horloge waarmee je kan afspelen, pauzeren, skippen en het volume kan aanpassen.

Track Mode

Over Track Mode had ik nog geen nieuwsbericht geplaatst, omdat ik het zelf nog niet heb kunnen testen. De lokale atletiekbaan is vaak op slot en ik heb nog niet uitgevogeld wanneer hij toegankelijk is. Maar, dat mag de pret niet drukken! De Track Mode is dus voor op de baan. Als je in Track Mode gaat hardlopen veranderd er weinig tot je daadwerkelijk op een 400 meter baan bent. Het horloge herkend het patroon en corrigeert de GPS punten zodat je rondjes strak 400 meter zijn. Dus geen 390, 820, etc, nee, 400, 800 en zo verder. Hierdoor krijg je een veel consistenter inzicht in je looptempo.

Beide features lijken klein, maar gezien het tempo wat Wahoo nu lijkt te hebben met de releases kan ik enkel zeggen: chapeau!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.