Over

Al meer dan vijf jaar schrijf ik op mijn website onemanengine.com over allerlei sport hardware. Van horloges en fietscomputers tot bloedsensoren en trainingsmiddelen. Om mijn Nederlandse content meer de aandacht te geven die het verdiend ben ik solosporter gestart.

Advertenties en geld

Ik wil zo transparant mogelijk zijn en daarom ook over hoe ik geld verdien en dit blog onderhoud. Voor reviews krijg ik vaak een product in bruikleen van de fabrikant of een marketingburo. Ze hebben nooit invloed op de tekst van mijn reviews. In het verleden heb ik wel eens producten van fabrikanten geaccepteerd als ‘gift’, meestal als terugsturen te duur was (terug naar Taiwan bijvoorbeeld). Hier heb ik wel van geleerd en ik doe dit niet meer. Als ik het product interessant vind dan koop ik het zelf om een review te schrijven. Dit laatste doe ik steeds vaker. Maar zoals je zult begrijpen is dit lastig om te doen als het product nog niet gepresenteerd is ;-).

Hoe verdien ik geld? Eenvoudig. De links die ik gebruik naar de winkels zijn veelal gesponsord. Door middel van zogenaamde ‘affiliate’ marketing. Er zit een code in de link die de webwinkel verteld dat je van mijn blog komt. Als je dan een product koopt krijg ik een kleine adverteer vergoeding. Maar ook affiliate links gebruik ik niet altijd. Ik heb veel affiliate contracten dus je zult ze veel zien, maar als er ergens ‘gewoon’ een veel betere deal is dan krijg je een ‘normale’ link.

Recente artikelen

Sigma lanceert ROX 2.0, ROX 4.0 en ROX 11.1 EVO

Sigma heeft vorige maand eindelijk een drietal nieuwe ROX...

Zwift bediening voor minder dan €10

Het is op dit moment nou niet echt het...

Garmin Forerunner 55 Review

De Forerunner 55 is het kleinste kindje uit de...

Wahoo ELEMNT ROAM en BOLT vergeleken

Met de update van de ELEMNT BOLT lijkt deze...

Wahoo lanceert ELEMNT BOLT 2

Pak 'em beet vier jaar na de originele ELEMNT...

COROS Lanceert EvoLab en drie nieuwe PACE 2 kleuren

COROS heeft gisteren in een live YouTube event drie...

De TICKR X in 2021 [Review]

Op de kop af een jaar geleden lanceerde Wahoo...

AlterLock fiets alarm review

Enige tijd geleden heeft Nextscape een fietsalarm ontwikkeld. Nou...