More

  Over

  Al meer dan vijf jaar schrijf ik op mijn website onemanengine.com over allerlei sport hardware. Van horloges en fietscomputers tot bloedsensoren en trainingsmiddelen. Om mijn Nederlandse content meer de aandacht te geven die het verdiend ben ik solosporter gestart.

  Advertenties en geld

  Ik wil zo transparant mogelijk zijn en daarom ook over hoe ik geld verdien en dit blog onderhoud. Voor reviews krijg ik vaak een product in bruikleen van de fabrikant of een marketingburo. Ze hebben nooit invloed op de tekst van mijn reviews. In het verleden heb ik wel eens producten van fabrikanten geaccepteerd als ‘gift’, meestal als terugsturen te duur was (terug naar Taiwan bijvoorbeeld). Hier heb ik wel van geleerd en ik doe dit niet meer. Als ik het product interessant vind dan koop ik het zelf om een review te schrijven. Dit laatste doe ik steeds vaker. Maar zoals je zult begrijpen is dit lastig om te doen als het product nog niet gepresenteerd is ;-).

  Hoe verdien ik geld? Eenvoudig. De links die ik gebruik naar de winkels zijn veelal gesponsord. Door middel van zogenaamde ‘affiliate’ marketing. Er zit een code in de link die de webwinkel verteld dat je van mijn blog komt. Als je dan een product koopt krijg ik een kleine adverteer vergoeding. Maar ook affiliate links gebruik ik niet altijd. Ik heb veel affiliate contracten dus je zult ze veel zien, maar als er ergens ‘gewoon’ een veel betere deal is dan krijg je een ‘normale’ link.

  Recente artikelen

  Polar Vantage M en Vantage M2 vergeleken

  Met de aankondiging van de M2 komt altijd direct...

  Garmin HRM-Pro Review

  De laatste en beste van de Garmin hartslagmeters is...

  SRAM introduceert GX Eagle AXS

  Om je bestaande GX Eagle set draadloos te maken...

  Garmin Lanceert Rally Vermogensmeters

  Garmin heeft zojuist een nieuwe lijn gelanceerd voor vermogensmeters....

  Wahoo presenteert Speedplay Updates & Power meter

  FEEST! Eindelijk gaat het gebeuren. Na de overname van...

  Polar voegt Kracht Zones toe aan Flow Workouts

  Zojuist aangekondigd: In Polar Flow kan je vanaf nu...

  Polar Verity Sense Review

  De Verity Sense is Polar's opvolger van de zeer...

  Verschillen tussen de Garmin Edge 130 en Edge 130 Plus

  Wat zijn de verschillen tussen de Edge 130 en Edge 130 Plus? Welke is voor jou de beste keuze?