More

  Nieuwe Lezyne Multitools, pompen en een bel

  Lezyne kwam vandaag nog met een aantal nieuwe producten, twee handpompen, een serie multitools en een hele mooie klassieke bel. in het kort:

  Handpompen
  Grip Drive High Volume (HV) en High Pressure (HP) handpompen
  Pocket Drive Loaded HV / HP (hand- en CO2-pomp en reparatieset in één)

  Multitools
  RAP II multitools – ze zitten in een nieuw jasje en hebben een aantal technische verbeteringen. Verkrijgbaar in 5 verschillende modellen met steeds meer gereedschap aan boord.

  Fietsbel
  Classic Brass Bell HM – Een klassieke bel, uiterlijk in een robuust jasje)

  Grip Drive handpompen

  De grip drive handpomp kan je krijgen in twee varianten, beide geschikt voor Presta en Schrader. De High Pressure (HP) of High Volume (HV). Dit staat op de pomp zelf, dus let even op welke je aanschaft. Het verschil zit hem dus in de capaciteit van de pomp, de HP versie kan tot 120 PSI / 8,3 bar pompen. Goed voor je racefiets. En de HV kan 90 PSI / 6,2 bar aan, genoeg voor je mountainbike. Helaas staat niet aangegeven of de HV met een groter volume pompt, maar gezien de naam is dat wel aannemelijk en dus handiger als je een 29er hebt. Tevens zijn beide varianten in een S of M te koop, wat enkel het pompvolume beïnvloed (en de afmetingen en gewicht uiteraard). Niet veel spannends qua foto’s natuurlijk.

  Pocket Drive Loaded

  De grip drive loaded komt ook in de HP (160 PSI / 11 bar) en HV (90 PSI / 6,2 bar) varianten maar verschilt dat het meer lijkt op een mini calamiteiten tool. Met de bandenlichters en een CO2 cartridge (16gr HP of 25gr HV) houder kan je er net wat meer mee onderweg.
  Adviesprijs is €49,95


  Multitools

  Het meest interessante vind ik zelf de vernieuwde multitools, deze komen in 6, 12, 18, 24 en 25 (inclusief CO2).
  Het makkelijkst is om even te kijken naar het overzicht van specs:

  En dan een berg foto’s omdat dit wel een lading mooie plaatjes geeft:

  De RAP-II serie is te koop direct bij Lezyne en begint bij €12,99 voor de ‘6’ to €34,95 voor de 25, waarmee je een halve werkplaats bij je hebt.

  De Classic Brass Bell

  Hoeveel kan je schrijven over een fietsbel? Niet zo gek veel. Het is een mooie strakke messing bel met zoals gezegd een klassiek uiterlijk. De houder is van aluminium en de veer is van RVS. Verder past hij op sturen met een diameter van 25.4 of 22.2 mm en weegt hij slechts 34 gram.
  De bel is te koop bij oa futurumshop en kost €24,95.
  (geen gesponsorde link!)


  Laatste Artikelen

  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in